Skomakarlåda på kalv.

Ett gott mos, tillsammans med riktigt bacon, kalventrecote och en matig sallad. En sky gjord på fantastiska råvaror och ett glas rött. Det är allt som behövs!

Dela
Skomakarlåda
Portioner4 Portioner
Förberedelser15 minTillagningstid20 minTotal tid35 min
 Potatismos
 Smör
 Potatis
 Varm Mjölk
 Salt och peppar
 Skomakarlåda
 Bacon
 Kalventrecoté
 Riven pepparrot
 Äggula
 Färsk persilja
 Kalvfond
 Matig mammasallad
 Rödlök
 Körsbärstomater
 Vitkål
 Avokado
 Färsk sparris
 Granatäpple
 Salt och peppar
 Olivolja
1

Knaperstekt baconet och låt rinna av på papper

2

Riv pepparroten

3

Stek köttet

4

Serveras med en rå äggula, hackad persilja och det knaperstekta baconet på moset

Ingredienser

 Potatismos
 Smör
 Potatis
 Varm Mjölk
 Salt och peppar
 Skomakarlåda
 Bacon
 Kalventrecoté
 Riven pepparrot
 Äggula
 Färsk persilja
 Kalvfond
 Matig mammasallad
 Rödlök
 Körsbärstomater
 Vitkål
 Avokado
 Färsk sparris
 Granatäpple
 Salt och peppar
 Olivolja

Gör så här:

1

Knaperstekt baconet och låt rinna av på papper

2

Riv pepparroten

3

Stek köttet

4

Serveras med en rå äggula, hackad persilja och det knaperstekta baconet på moset

Skomakarlåda på kalv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *