Härligt god gösfilé med ansjovissås! Serveras med kokt delikatesspotatis/ färskpotatis och en ljummen sallad med små tomater,sparris och dill!
Panera gösen i lite råg,vetemjöl, salt o peppar
Koka ner vinet i buljongen, reducera ner till hälften
Tillsätt grädde och reducera ner till hälften
Tillsätt hackad ansjovis
Smaka av med ansjovisspadet och salt och peppar
Stek gösfiléerna med smör försiktigt, låt filéerna vila på sidan
Tillsätt hackad gräslök i såsen
Sjud sparrisen i lite saltat vatten
Stek sedan tomater och sparris med smör krydda med salt o peppar. Tillsätt en näve dill.
Lägg sedan gösfiléerna i såsen värm upp
Servera med färskpotatis och den varma salladen.
Ingredienser
Gör så här:
Panera gösen i lite råg,vetemjöl, salt o peppar
Koka ner vinet i buljongen, reducera ner till hälften
Tillsätt grädde och reducera ner till hälften
Tillsätt hackad ansjovis
Smaka av med ansjovisspadet och salt och peppar
Stek gösfiléerna med smör försiktigt, låt filéerna vila på sidan
Tillsätt hackad gräslök i såsen
Sjud sparrisen i lite saltat vatten
Stek sedan tomater och sparris med smör krydda med salt o peppar. Tillsätt en näve dill.
Lägg sedan gösfiléerna i såsen värm upp
Servera med färskpotatis och den varma salladen.