Amerikanskt

BBQ Kycklingklubbor (3steg, brine, rub, sticky)Av Oscar & ElinJag kör grillsäsong året runt, men är alltid mer sugen på grill när solen tittar fram. Något jag gör ganska ofta som snack, tillbehör eller ibland main är kycklingklubbor på grillen. Här har vi ett av mina enkla recept på kycklingklubbor.
Pulled pork chili cheese (glutenfria)Av Oscar & ElinJag gjorde pulled pork häromdagen och fick för mig att göra ett tillbehör. Mina pulled pork chili cheese visade sig vara en riktig höjdare. Jag gjorde dom glutenfria, men det går så klart bra att använda vanligt mjöl. Limitera er inte heller till fyllningen, ni skulle kunna fylla bollarna med vad som helst. Jag har inte helkoll på måtten, det viktiga är att ni kan rulla små bullar av smeten.
En god Chili med hembakat bröd i långpannaAv Camilla & ÅkeEn härlig Chiligryta serveras med nybakt bröd, Creme fraiche, färsk avokado med lime och koriander. Mums! Bilden blev tyvärr inte så bra men väldigt god gryta...
Beer can chickenAv Oscar & ElinEn sommarklassiker så här i julmörkret. Beer can chicken var riktigt poppis för några år sedan. Men det är faktiskt himla gott. Mina bästa tips är att inte tillaga på för hög värme och att låta kycklingen gå i en sk. brine innan tillagning. Tillbehör och kryddning kan varieras efter smak och tycke.
Pulled pork No.1 (Ugn)Av Oscar & ElinPulled Pork No.1. Vad tusan menas med det? Jo, jag skrev ett blogginlägg om det nyligen, detta då man kan laga denna underbara rätt på tusen olika sätt. Så detta är endast ett av de kanske 10 olika varianter jag har på pulled pork. Läs gärna: Att lyckas med pulled pork för att få lite bra tips och knep.