Det här är en enkel wokrätt som är fantastisk god, perfekt som vardagsrätt!

Skär och hacka upp alla ingredienser enligt tycke och smak. Dela citrongräset på hälften och krossa eller tryck försiktigt med ett knivblad så att smaken kommer fram ordentligt. Limebladen ska vara hela.
Fräs vitlök, chili, ingefära och rödcurryn i oliveolja. När du fräser så osar det väldigt starkt!! Du behöver inte ha stark chili för rödcurryn är väldigt het. Fräs i någon minut.
Fräs kycklingen till den fått fin färg, jag saltade lite på kycklingen.
Tillsätt sedan sesamolja, lök, brockoli och rödkålen låt allt fräsa i någon minut. Släng sedan ner limeblad och citrongräs.
Häll i kockosmjölken, om du har kockosgrädde så måste du även tillsätt någon msk vatten.
Smaksätt med japansksoya, fisksås och oustersås.
Koka glasnudlarna och skölj nudlarna snabbt i lite kallt vatten utan att nudlarna blir kalla.
Servera med pak choi blad finskuren knipplök och koriander..
Ingredienser
Gör så här:
Skär och hacka upp alla ingredienser enligt tycke och smak. Dela citrongräset på hälften och krossa eller tryck försiktigt med ett knivblad så att smaken kommer fram ordentligt. Limebladen ska vara hela.
Fräs vitlök, chili, ingefära och rödcurryn i oliveolja. När du fräser så osar det väldigt starkt!! Du behöver inte ha stark chili för rödcurryn är väldigt het. Fräs i någon minut.
Fräs kycklingen till den fått fin färg, jag saltade lite på kycklingen.
Tillsätt sedan sesamolja, lök, brockoli och rödkålen låt allt fräsa i någon minut. Släng sedan ner limeblad och citrongräs.
Häll i kockosmjölken, om du har kockosgrädde så måste du även tillsätt någon msk vatten.
Smaksätt med japansksoya, fisksås och oustersås.
Koka glasnudlarna och skölj nudlarna snabbt i lite kallt vatten utan att nudlarna blir kalla.
Servera med pak choi blad finskuren knipplök och koriander..