Primörer och kål till perfektion i sous vide. Enkelt, nyttigt och gott. Till detta serverar vi en smörstekt röding, ett champagne skum, citron och gräslök!
Att tillaga din primörer med hjälp av en sous vide är enkelt, tidseffektivt och fantastiskt gott. De naturliga smaken av primörerna ligger kvar i grönsakerna och försvinner inte i något kokvatten!
1 Vakuumpacka dina primörer och blanda i vitlöken i påsen med broccoli
2 Sätt sous videtermometern på 84 grader
3 Lägg först i brysselkålen (60 minuter)
4 Lägg därefter i morötterna (50 min)
5 och sedan broccolin (25 min)
Smörstek din rödingfilé på skinnsidan och ös den med smör tills att den är rosaglansig.
Svetta schalottenlöken, slå på champagnevinäger, lite fiskbuljong, salt och hela pepparkort. Sila av redningen och tillbaka med den i kastrullen, värm upp och slå på mjölken. Därefter värmer du upp såsen tills att den skummar. Lite som att skumma mjölk helt enkelt! Och vips, så är det klart!
Lägg upp primörerna och fisken på en bädd av bladspenat. Pressa en citron över och toppa med gräslöken och skum
Ingredienser
Gör så här:
Att tillaga din primörer med hjälp av en sous vide är enkelt, tidseffektivt och fantastiskt gott. De naturliga smaken av primörerna ligger kvar i grönsakerna och försvinner inte i något kokvatten!
1 Vakuumpacka dina primörer och blanda i vitlöken i påsen med broccoli
2 Sätt sous videtermometern på 84 grader
3 Lägg först i brysselkålen (60 minuter)
4 Lägg därefter i morötterna (50 min)
5 och sedan broccolin (25 min)
Smörstek din rödingfilé på skinnsidan och ös den med smör tills att den är rosaglansig.
Svetta schalottenlöken, slå på champagnevinäger, lite fiskbuljong, salt och hela pepparkort. Sila av redningen och tillbaka med den i kastrullen, värm upp och slå på mjölken. Därefter värmer du upp såsen tills att den skummar. Lite som att skumma mjölk helt enkelt! Och vips, så är det klart!
Lägg upp primörerna och fisken på en bädd av bladspenat. Pressa en citron över och toppa med gräslöken och skum