Ett gott mos, tillsammans med riktigt bacon, kalventrecote och en matig sallad. En sky gjord på fantastiska råvaror och ett glas rött. Det är allt som behövs!
Potatismos
Smör
Potatis
Varm Mjölk
Salt och peppar
Skomakarlåda
Bacon
Kalventrecoté
Riven pepparrot
Äggula
Färsk persilja
Kalvfond
Matig mammasallad
Rödlök
Körsbärstomater
Vitkål
Avokado
Färsk sparris
Granatäpple
Salt och peppar
Olivolja
1
Knaperstekt baconet och låt rinna av på papper
2
Riv pepparroten
3
Stek köttet
4
Serveras med en rå äggula, hackad persilja och det knaperstekta baconet på moset
Ingredienser
Potatismos
Smör
Potatis
Varm Mjölk
Salt och peppar
Skomakarlåda
Bacon
Kalventrecoté
Riven pepparrot
Äggula
Färsk persilja
Kalvfond
Matig mammasallad
Rödlök
Körsbärstomater
Vitkål
Avokado
Färsk sparris
Granatäpple
Salt och peppar
Olivolja
Gör så här:
1
Knaperstekt baconet och låt rinna av på papper
2
Riv pepparroten
3
Stek köttet
4
Serveras med en rå äggula, hackad persilja och det knaperstekta baconet på moset